Friday, December 11, 2009

Borong...

ary nee g borng...
tmptnya:hotel summitBUKIT MERTAJAN PINING level 3A
waktunya aku x ingat pon..
borong barang loreal,maybelin,garnier...
60%...murah giler...may b dia nak clerence stock kot..
mai ar ramai samapai ary ahad nee jew. bda 2..pas nee x tau agy kat ana lak..
ary nee jew borang suma sekali RM250...
nee sumer borong barang tuk aku,adik aku,mak aku,sepupu aku,maksu aku n mak caq aku...aku,adik aku n mak aku ja borong samapai 150 dah abih...huhhuhu..
nee pon ader brg tuk sepupu aku yang lupa nak belikan..sowi ek..sok kt g agy ek syg..hehehe...
kpda sesiapa para wanita yang ader kat kawasan pining 2,g ar memborang..2 pon klu korang ader fulus..hahahaha...

Tuesday, December 1, 2009

terpaksa & tq...

nee aku aderader ar beli shalw yang baru...aku nak ar citer sal shalw nee..hahaha....aku ingatkan nak pakai...tp aku cuba ar try,aku rasa cam kembang ja shalw nee bila dah pakai...tp biler tgk owang lain pakai elok jer...memang aku nak pakai...tp nanti2 ar aku nak pakai...tut3 sok paginya ader ar sowang makhluk ne masuk bilik aku n kejut aku...katanya nak pinjam shawl 2....ok ar..aku pon bg ja ar...last2 aku dapat 1 msg dari makhluk nee,katanya suh bagi ja shawl nee kat dia...t dia bayar ar...tp bila ar aku nak g beli agy ek..?hemmm...xpa3 aku dah suh mak aku belikan yang lain...pas 2 malam 2 aku kol ar dia...dia suker nagt n exited biler dpt pakai shalw baru 2...ader owang puji dia...hahaha...tgk ar saper yang pilih?aku...gak...hahhaha...



then pagi 2 gak makhluk 2 ader ar bg aku barang...ngan mamai2 adik aku pon kejutkan aku..aku bangkit ar...waaa....apa nee?rupanya barang tuk cantikan kuku,keycin n batu tuk tumit...dia bawak dari uk...maser 2 dia g uk(united kingdom)..wa...tq ek...hhahaha...dia belikan benda2 nee sbb aku suka bda2 tuk kecantikan...tergelak aku dibuatnya....sabo jaa...hahhaha...tp aper2 pon THANK YOU...hehheaku dah pakai...memang kilat ar kuku aku...mau seminggu tahan kilat dia...hahaa..silau man...hehehhe..


Monday, November 30, 2009

bersukaria di THE CARNIVAL..

semalam seharian kami x da kat umah...malam ary baru balik...aku memang enjoy..
hari untuk kami adik2 dan sepupu untuk bersuka ria...huhuhu...
nak kat duk umah bosan so g ar mandi2 kat THE CARNIVAL sungai petani..
aku enjoy giler maser nee...
menghabiskan maser untuk bersuka ria...


ne abang aku n maksu aku ..

adik2 lelaki aku yang ikut enjoy..

aku n ika setelah kepenatan naik papan gelongsor yang menakutkan 2...

akhirnya terlepas gak aku dari papan gelongsor 2

first time aku naik papan gelongsor yang menakutkan nee ngan adik aku...


papan gelogsor yang wana biru nee memang curam..rasa cam jantung nee nak tcabut...nak terguling n nak tcampak pon ader...siap berselawat agy byak2 ar naik benda alah nee..
tp biler dah naik sekali rasa cam nak naik agy...hahaha...tp ktowang sumer memang enjoy sakan ar...dari kol 12-6.30 ptg dok main ja air kat cini..tempat nee lebih kurang cam bukit merah..best ar..dpt makan free agy lak 2...nak tgk gmb agy?t ar...tgk kat fb ar...

Wednesday, November 25, 2009

kenangan 2005

video

teringat kenangan maser lu2 g london..
biler agy ar nak g sana agy...
muka suma lam vedio nee suma nampak mude2..hahaha...
tambah2 agy aku.hahaha..lawak ar...

Sunday, November 1, 2009

exibition ALADDIN BECOME ELLADIN

WAAA....memang kelakar bile ella dijadikan alladin dan yun dijadikan jasmin...
tg nee...



ne jasmin tau...



nee lak aladdin n guard dia..



nee lak penari utama n monkey aladdin..



group L06...thanks 2 you all..harap next sem jmp agy....

klik disini klu nak tgk gmb selebihnya...

ronda2 kat melaka sblum konvo...

best giler ar ronda2 kat sana..tp memang letih n penat...
kami bmalam kat umah atok dalila...kenangan bersama ngan diorang...diorang byk dah temakan aku kat sana...



nee keta yang penuh sejarah...



sedap giler dpt makan benda nee..



banyak agy gambar yang nak di downlodkan...
tp x larat ar nak download byk2...
klu nak tgk KLIK DISINI

konvo 23/10/09

waaa....setela sekian lamanya x update blog nee byk giler citer yang aku nak citerkan..hahahtime pagi konvo aku memng x rasa aper...tp biler dah masuk dewan n time dah nak naik baru aku rasa dukdak...takut wo...bkn takut per ar...takut kasut aku ttanggal..hahahha...sbbnya kasut 2 longar giler ar...boleh nak tjatuh aku dibuatnya..kasut pinjam katakan..hahaha...



neee time aku baru pas naik pentas...rasa lega ngat..



thanks mak n abah bg bunga nee...



thanks korang sbb leh dtg time konvo kakak...



nee bunga mak yang watkan tuk aku...aku suker ngat bunga nee..



nee janah yg bagi...aku x lama pon duk kat melaka..sbb terlalu panas bg aku...x tahan aku kat sana..lg pon adik2 nak ronda2 kat kl...tpaksa ar pas konvo terus ar balik...